SEA Traineeship

Solliciteer nu

SEA Traineeship Online Marketing

Ben jij klaar voor een unieke uitdaging en lijkt het jou gaaf om voor verschillende grote (inter)nationale merken de digitale marketing te verzorgen? Lees dan snel verder. Binnenkort starten we voor het zevende jaar op rij met ons succesvolle Online Marketing SEA Traineeship, waarbij talenten de kans krijgen om Digital marketing professional te worden.

FULL-TIME · AMSTERDAM

“The permanent buzz of creativity and fun on the work floor makes our team great to be part of.”

Wouter Moen - Head of Operations

SEA Traineeship Online Marketing 

Amsterdam, 40 uur – 7 maanden

Tijdens het traineeship nemen we je mee in de wereld van Online Marketing. Hierbij word je opgeleid tot consultant in Search Engine Advertising (SEA). Na dit traineeship ben jij:

 • Professional in digital marketing
 • In staat om business performance te realiseren
 • Getraind tot consultant waarbij geen klantuitdaging te gek is
 • Onderdeel van een team dat werkt voor A-merken in Nederland, de wereld
 • Een nieuwe collega van het grootste en tofste digital agency van de wereld
 • Die persoon die op verjaardagen trots verteld over je contacten bij Google, Amazon, Bing

Het programma bestaat uit blokken van drie weken bestaande uit Theorie, workshops en werken in de praktijk. Tijdens het programma ontwikkel je je op alle gebieden van search engine advertising. Daarnaast maak je kennis met onze manier van werken, de technologie en systemen die wij gebruiken. Ook leiden we je op tot top consultant met competenties in communicatie; project management; presentatievaardigheden en coaching.

Tevens leer je professionals kennen uit gerelateerde disciplines als Social Advertising, Online Video, Display Advertising, Search Engine Optimization (SEO) en Conversie Optimalisatie. Na het succesvol voltooien van het traineeship zal je je carrière als Digital marketing professional starten waarbij je werkt in een team van specialisten. Dit is een perfect startpunt voor een mooie carrière bij iProspect en het Dentsu Aegis Netwerk (DAN).

Wat doet een SEA Trainee?

“Als SEA Trainee heb ik me, door de combinatie van theorie en praktijk, snel kunnen ontwikkelen. Door te werken in gevarieerde en dynamische teams voor commerciële klanten als bijvoorbeeld KLM en Tele2, heb ik in een korte tijd de mogelijkheid gekregen veel te leren van verschillende experts. Als ondersteuning van (senior) consultants ben ik verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan taken zoals dagelijkse optimalisaties van campagnes maar ook onderdeel van grotere projecten wat zorgt voor veel variatie en uitdaging”

- Kelly Miche

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een HBO+ of WO opleiding succesvol afgerond
 • Je bent analytisch sterk en weet makkelijk verbanden te leggen
 • Je bent online minded en geïnteresseerd in de laatste trends
 • Je bent klantgericht en proactief en neemt zelf verantwoordelijkheid
 • Sterk met cijfers óf juist ervaring met communicatie en copywriting zijn een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Maar boven alles ben je enthousiast, slim en ambitieus


Wie zijn wij?

iProspect is onderdeel van Dentsu Aegis Network en is gevestigd in meer dan 40 landen. iProspect Nederland is met 130 digitale marketeers één van de grootste bureaus in de Dentsu Aegis Network groep en in Nederland. Dat is geen doel op zich, het doel is om de beste te zijn! Wij zijn de grootste partner van Google wereldwijd en een van de elite partners van Bing en Facebook.

iProspect is een bedrijf dat work hard play hard tot in de kern van zijn DNA heeft zitten. Gedreven specialisten zetten zich dagelijks in om de resultaten van onze klanten tot het uiterste op te drijven maar kunnen hier naast genieten van de vele sportactiviteiten die er georganiseerd worden en genieten van grote feesten en borrels met iProspect of Dentsu Aegis Netwerk.

Gedreven door slimme inzichten en met gebruik van technologie maximaliseert iProspect de business performance binnen de marketing mix van haar klanten. Een aantal van onze klanten zijn Tele2, Intergamma. Thomas Cook, Media Markt, KLM, Nuon en Akzo Nobel.

Wie is Dentsu Aegis Network?

Dentsu Aegis Network Netherlands is het moederbedrijf van meerdere gespecialiseerde media-, marketing- en communicatiebureaus. De bureaus: Carat, Vizeum, iProspect, Amplifi, Amnet, Posterscope, Isobar, ACHTUNG!/mcgarrybowen, The Story Lab, DAN DNA en Merkle werken samen aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen voor lokale en internationale klanten. Dentsu Aegis Network behoort tot de top 3 van grootste mediabedrijven ter wereld met ruim 45.000 werknemers in 55 landen.

Met een gespecialiseerd aanbod dat alle aspecten van het digitale spectrum beslaat, is Dentsu Aegis Network de nummer 1 in digital in Nederland. Zie ook: www.dentsuaegisnetwork.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij onze nieuwe SEA Trainee?

Druk dan hieronder op de knop solliciteer nu!


Een aantal van onze opdrachtgevers

Ontmoet alvast een deel van ons team

Wouter Moen

Head of Operations

Niels Legger

Teammanager PPC

Alex Pepermans

Lead PPC Strategy

Marcel Smal

Lead PPC

Mark Meijs

Lead PPC

Erdal Kiran

Senior PPC Consultant

Kasper Spanjer

Senior PPC Consultant

Olivia Kasteel

PPC Consultant

Julia Katz

PPC Consultant

Jolien Boot

PPC Consultant

iProspect optimaliseert digitale contactmomenten voor merken en hun doelgroepen. Dit doen zij met de beste specialisten, de juiste inzichten en relevante, veelal in-house ontwikkelde, technologie vanuit een holistische benadering. De klant staat daarin voorop. Als strategisch business partner bedienen zij vele A-merken binnen onder andere retail, finance en de reisbranche. iProspect heeft alle kennis in huis voor een brede online marketing inzet op alle specialistische niveaus, aangestuurd vanuit een integrale digitale aanpak. In 2017 werd iProspect bekroond met meerdere awards voor onder andere werk voor PostNL en Tele2.

Onze website