Strateeg

Solliciteer nu

Strateeg

Met een aantal toffe recente wins op zak en een torenhoge ambitie zijn we bij Isobar op zoek naar een strateeg! Werk jij al zo’n 3 tot 5 jaar in een bureauomgeving aan de activatie van merken? Maak jij strategie, communicatie, campagnes, activaties en brand experiences? Heb je een sterke liefde voor digital en wil je meebouwen aan de internationale ambities van Isobar? Mooi, dan zoeken wij jou en was jij op zoek naar ons.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wat ga je doen?
Als strateeg bij Isobar werk je aan digitale-, communicatie- en merkstrategieën, creatieve campagnes en steeds vaker ook aan digitale producten en diensten voor onze klanten. Je werkt altijd vanuit een sterk consumenteninzicht aan oplossingen die iets toevoegen. Je vertaalt deze inzichten naar doordachte, praktisch uitvoerbare en resultaat gedreven plannen die aansluiten bij de strategie van onze klanten. Je vertrekt daarbij nog wel eens vanuit een social brief, maar denkt graag breder en groter en weet de klant te overtuigen van je ideeën.

In de uitrol van strategie ben je inhoudelijk betrokken bij de implementatie van projecten. In campagnes verzorg je vanuit de briefing van de klant het strategisch kader en de creatieve brief. Je bewaakt in conceptfase de creatieve brief, zet doelstellingen, inspireert creatieven, meet de impact en evalueert samen met het team en de klant de resultaten. Je werkt samen met het team proactief aan kansen en projecten voor de klant, om deze om te zetten in business voor Isobar.

Kortom je bent als strateeg een echte sparringpartner voor je klant en in staat om zelfstandig en in een team digitale projecten en campagnes uit te voeren en uit te bouwen.

Waar zijn we naar op zoek?
Naar jou! Tenminste, als je beschikt over een WO werk- en denkniveau en zo’n 3 tot 5 jaar ervaring hebt in communicatie-, merk- en/of digitale strategie, het liefst aan bureauzijde. Je weet merken te ontwikkelen. Je bent enthousiast, hebt passie voor het vak, bent ambitieus, analytisch ingesteld, sociaal vaardig, flexibel, houdt van aanpakken en oplossen, een harde werker en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt het mensen te binden, enthousiasmeren en activeren.

Wat bieden wij?
Een fulltime baan in een, daar is-ie weer, zeer dynamische werkomgeving. Soms komt er iemand voorbij op een hoverboard, soms piest de kantoorhond op het tapijt en soms vliegen de controllers door de lucht omdat er iemand heeft verloren met FIFA.

We zijn hier met ruim 60 mensen die dit wereldje helemaal leuk vinden, met beide benen op de grond staan en een best wel grote dosis humor hebben. Daarnaast ontvang je uiteraard een prima salaris en een fraai secundair arbeidsvoorwaardenpakket (probeer dat maar eens te scrabbelen). Oja: en doen buiten werk om ook leuke dingen, Kerst vieren in een kasteel, bijvoorbeeld.

Een aantal van onze opdrachtgevers

Isobar is een prijswinnend creatief digitaal bureau met een scherpe focus op digitale innovatie en social media. We zijn onderdeel van het Dentsu Aegis Network Nederland en samen met onze andere Dentsu Aegis Network collega’s werken en lunchen we in één pand in de bruisende Houthavens.

Onze website